Intake

Enthousiast geworden over ons concept? Wij plannen een persoonlijke intake op locatie. Proefvaren met ons demomodel geeft een goed inzicht in de mogelijkheden. Tijdens de intake zijn wij benieuwd naar de persoonlijke voorkeuren en wensen. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Vervolgens brengen wij een gepersonaliseerd advies uit dat voldoet aan alle verwachtingen en wij streven naar zelfs bovenverwachting.

Plan van aanpak

Klaar om jouw eigen Van Plaggen sloep te laten bouwen? Wij stellen een plan van aanpak op met de overeengekomen afspraken, data en voorkeuren. Voordat we officieel gaan starten bespreken we dit plan uitgebreid met jou om verrassingen te voorkomen. Na jouw akkoord gaat het project echt van start! We nemen je mee in de verschillende stappen van het bouwproces waaronder, het inkopen van de reddingssloep & materialen en bezoek(en) aan de werf.

Demontage

De transformatie gaat beginnen – de kap wordt van de reddingssloep gehaald en de oude motor gedemonteerd. Het resultaat is een schoon en gestript casco dat gebruikt wordt voor de totale refit en de ombouw van jouw gepersonaliseerde Van Plaggen sloep.

Refit

De opbouw van jouw eigen Van Plaggen sloep is begonnen. Naast de Greenmarine elektromotor wordt het zonnedek, de elektrische wc en het stuurhuis ingebouwd. De sloep begint zijn eigen vorm te krijgen. Tijdens dit proces nodigen we je graag uit om de voortgang te komen bekijken.

Oplevering

Nadat de sloep volledig is opgebouwd vindt een uitvoerige testfase plaats door het team van Van Plaggen. Wanneer de testprocedure succesvol is uitgevoerd, is de boot klaar voor aflevering en transport. Eindelijk kan er elektrisch gevaren worden! Onze eerste keer elektrische varen, was een fantastische ervaring; we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook zo gaat ervaren!